Nestemäiset luistovoiteet

Nestemäisten luistovoiteiden aika on täällä.

Rexin HF-ja LF-pikaluistot nostavat pikavoiteiden ominaisuudet uudelle tasolle. PTFE:n ansiosta parantunut lianhylkivyys takaa paremman luiston pidempään. Riittoisa sienilevittimellä varustettu pullo.

 


HF Korkeafluoriset pikaluistot:

1

1441
HF Pikaluisto Sininen
-2…-15°C

FLUOR_x3.png

Pikaluistojen uusi kuningas! Rexin HF-sininen PTFE:llä terästettynä, helposti levitettävässä muodossa. Sisältää samoja raaka-aine-innovaatioita kuin kuumavoideltavat HF-vahamme.

1

1451
HF Pikaluisto Violetti
+5…-2°C

FLUOR_x3.png

Plussakelin ja pikkupakkasen korkeafluorinen pikaluisto. Rexin violetti HF PTFE:llä terästettynä, helposti levitettävässä muodossa. Sisältää samoja raaka-aine-innovaatioita kuin viimeisimmät kuumavoideltavat HF-vahamme.


LF Matalafluoriset pikaluistot:

1

144
LF Pikaluisto Sininen
-2…15°C

FLUOR_x1.png

Rexin sinistä nestemäisessä muodossa. Matalafluorinen LF-pikaluisto on kuntoilijoille hyvin soveltuva nestemäinen luistovaha, joka on helppo ja nopea levittää. Sisältää lianhylkivyyttä parantavaa PTFE:tä. Ravista, levitä, anna kuivua ja harjaa!

1

145
LF Pikaluisto Violetti
+5…-2°C

FLUOR_x1.png

LF Sinisen sisarversio, joka luistaa liukkaammin pikkupakkasella ja suojakelillä. Sisältää lianhylkivyyttä parantavaa PTFE:tä. Ravista. levitä, anna kuivua ja harjaa.


Rex-pikaluistojen käyttö


Yleisohje:

  1. Puhdista pohja liasta ennen voitelua Rex Remover -voiteenpoistolla tai Rex Fluor Glide Cleanerilla. Puhtaus on puoli luistoa.
  2. Ravista pakkausta ja levitä luistovaha pohjaan
  3. Anna kuivua
  4. Kiillota nylonharjalla tai pehmeällä paperilla tai kankaalla

Parhaan kulutuskestävyyden saavuttamiseksi suosittelemme uusille ja vasta hiotuille suksille kuumavoitelua ensimmäisellä kerralla.


Luistovoitelu pikaluistolla ja fluoripuristeella


Fluoripuristeen yhdistäminen pikaluistoon on näppärä tapa saada sukset todella liukkaiksi ja herkiksi. Vain harjaus riittää viimeistelyksi.

Voitelu tunnetaan myös nimellä "nappipuuro". Videossa käytämme "kultapalaa", eli TK-72 -fluoripuristetta, joka on pakkohankinta kaikille jotka haluavat saada suksiin helposti lisävauhtia ja herkkyyttä joka kelillä.


  • Hankaa fluoripuristetta puhtaaseen suksen pohjaan
  • Levitä kelin mukainen pikaluisto fluoripuristeen päälle normaaliin tapaan
  • Anna kuivua ja harjaa kiiltäväksi puhtaalla nylonharjalla